Professioneel barbecueën
De zon schijnt, de kolen zijn aangestoken en de heerlijke geur van geroosterd vlees, vis, groenten en zelfs fruit komt ons tegemoet. Dé geur die zo symbool staat voor dit seizoen en uw gasten laat watertanden. Bij HANOS vindt u alles voor professioneel barbecueën: van mooie stukken vlees of vis tot de juiste hardware.
BBQ vlees
In onze slagerij vindt u een grote variëteit aan bijzonder vlees voor op de barbecue. Denk aan bijvoorbeeld een tomahawk steak, shortribs of coquelet van het spit. Om de hele smaaksensatie compleet te maken serveert u het met een lekkere zelfgemaakte rub of een van onze serveerklare rubs en sauzen. Bekijk een selectie van ons assortiment aan barbecuevlees en leer alles over de juiste bereidingen van vlees op de barbecue van niemand minder dan Leonard Elenbaas.
De juiste hardware
Bij professioneel buiten koken hoort natuurlijk de juiste barbecue. In ons assortiment vindt u allerlei soorten horeca barbecues, zoals gasbarbecues, houtskool barbecues, Kamado barbecues en smokers. Welke soort u kiest, hangt af van uw eisen en wensen. Elke barbecue heeft zijn eigen voordelen.
Kies uw professionele BBQ
Er zijn veel soorten horecabarbecues, zoals gasbarbecues, Kamado barbecues en smokers. Welke soort u kiest, hangt af van uw eisen en wensen. Graag vertellen wij u meer over de onderlinge verschillen en voordelen van elk soort barbecue. Welke barbecue kiest u?
Ofyr
Deze buitenkeuken fungeert naast mogelijkheden tot outdoor koken en grillen als vuurschaal op uw terras! De Ofyr heeft een efficiënt kookoppervlak door de brede, platte rand rondom de kegelvormige schaal. Hierop kan er voor maximaal 50 personen op gekookt worden.
BBQ-wannahaves
Maak op spectaculaire wijze indruk met onze barbecue wannahaves. Zoals Forged Flambadou, waarmee u op indrukwekkende wijze extra smaken naar boven brengt in uw gerecht.
Uitgelichte producten
Bekijk hieronder barbecue tools - nu extra scherp geprijsd!
Welke houtskool voor welke BBQ?
De ene houtskool is de andere niet. U vindt dan ook houtskool in alle soorten en maten in onze groothandels: van klein tot groot, van grof tot los. Welke houtskool gebruikt u wanneer? Dat hangt ook af van de barbecue die u gebruikt. We lichten het voor u toe.
Voeg rook toe
Er zijn veel verschillende manieren om rook te verwerken in uw gerechten. Klassiek warm roken of koud roken met verschillende soorten hout voor bijzondere, diepe smaken. Met rook geeft u smaak én beleving aan uw dranken en gerechten.
Leer van BBQ helden doormiddel van exclusieve masterclasses
Chefs met passie voor het vak; daar houden wij van! De volgende twee chefs zijn echte barbecue-helden. Ze gaven beiden online massterclases & extra tips voor HANOS. Zij delen graag hun verhaal én bereidingstips met u.
Leonard Elenbaas is een gepassioneerde chef met vele jaren ervaring in de keuken. Zijn passie voor de Big Green Egg werd zo groot, dat Leonard besloot om workshops, trainingen en masterclasses te gaan geven. Tegenwoordig heeft hij alweer zes boeken geschreven. Kortom: een echte expert op het gebied van (professioneel) barbecueën!
Barbecuerecepten en -tips
Onze chefs zijn gek op de lekkerste skewers en grillgerechten van de barbecue voor op het terras. Laat u inspireren!
BBQ-bereidingstips voor gastronomisch vlees
Waarin kunt u een stuk bife de tira het beste marineren? Waarmee kunt u een varkensribroast heerlijk op smaak brengen? Wat is de ideale temperatuur om een stuk picanha te grillen?
Lees alles over de bereidingstips voor quality meat van de barbecue.
Bekijk de bereidingstipsGrillen
Laat u inspireren door de heerlijkste grillgerechten van de barbecue! Van gegrilde gegratineerde paarse spitskool tot Ibérico Secreto. Bekijk deze en meer recepten van onze hieronder.
Skewers
We kennen allemaal de traditionele saté op een spiesje, maar met spiezen is veel meer mogelijk! Wat dacht u bijvoorbeeld van octopus skewers, lagrimas skewers en moink balls skewers? Bekijk deze en meer u hieronder.
Desserts van de BBQ
De barbecue is ook geschikt voor het creëren van de heerlijke desserts! We delen 4 recepten uit het Big Green Egg Modus Operandi boek van auteur Michèl Lambermon.
Benieuwd naar meer barbecue-recepten?
Onze chefs inspireren u graag met de mooiste recepten. Ze hebben nog veel meer barbecue-recepten gemaakt, die ze graag met u delen.Bekijk de recepten en laat u inspireren. Samen maken wij van uw outdoor cooking gerechten een succes!
Bekijk alle BBQ recepten