Wij zijn uw AGF-specialist

In ons groenten- en fruit assortiment vindt u elke denkbare aardappelsoort, vele soorten verse salades, dagverse kruiden en tientallen soorten paddenstoelen. Maar ook de echte exoten zijn ruimschoots vertegenwoordigd: tamarinde, verschillende meloensoorten, Sapatillo Sawo en nog veel meer! Bovendien wordt het assortiment dagelijks uitgebreid met de nieuwste producten van over de hele wereld. HANOS is onder andere een groothandel in groente en fruit.

Herkomst van onze AGF-producten

Onze AGF-inkopers doen rechtstreeks zaken met telers. Zo weten we dat onze producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met bijzondere producten: van exotische producten uit verre landen tot aan de boerenkool van onze Nederlandse telers. Een groot deel van het aardappelen-, groenten- en fruitassortiment is biologisch, het uitserveren van een (h)eerlijk bordje wordt zo heel eenvoudig.

Maak een keuze uit ons uitgebreide AGF-assortiment

Het online assortiment aardappelen, groente en fruit is overzichtelijk gepresenteerd, net als in onze groothandels. Elke categorie bevat een uitgebreide verzameling aan AGF-producten. Kennismaken met ons AGF-assortiment? U vindt elke twee weken een ander product om te proeven op onze proeftafel op de AGF-afdeling.