Ambachtelijke kaas in alle soorten en smaken

HANOS houdt, net als Nederland, ontzettend veel van kaas. In ons assortiment zijn alle soorten en smaken ambachtelijke kaas te vinden, stuk voor stuk met liefde gemaakt. En om de kwaliteit van onze kazen te waarborgen, worden deze in permanent gekoelde ruimtes bewaard. Zo komt ook uw bestelling gegarandeerd in optimale kwaliteit aan. Voor de prijsbewuste horecaondernemer, bieden we een hele selectie kazen onder het eigen HANOS-label aan. Dezelfde hoge kwaliteit, tegen een vriendelijke prijs.

Van Hollandse kaas tot Italiaanse gorgonzola

In het online assortiment Hollandse kaas, maken we onderscheid tussen o.a. raspkaas, boerderijkaas, verse kazen, Goudse kaas en smeltkaas. Maar HANOS laat zich niet tegenhouden door de landsgrenzen. We hebben er onze missie van gemaakt om een zo groot mogelijk assortiment buitenlandse kazen aan te kunnen bieden. Rechtstreeks geïmporteerd. Verse gorgonzola uit Italië? Heerlijke Deense kazen als Danish Blue of liever een Spaanse Cabrales? Geen probleem, bij HANOS zijn ze ook online verkrijgbaar.

Maak een keuze uit ons uitgebreide kaasassortiment

In onze groothandels vindt u een compleet en smaakvol assortiment kazen van een diverse herkomst. Selecteer hierboven de gewenste kaasspecialiteit(en) en bestel deze eenvoudig online. Kennismaken met ons kaasassortiment? U vindt elke twee weken een ander product om te proeven op onze proeftafel op de kaasafdeling.


Kaas groothandel in smaakvolle binnen- en buitenlandse kaas

Met ruim 750 binnen- en buitenlandse kazen heeft HANOS één van de breedste en diepste assortimenten van Nederland. Bij ons kunt u terecht voor typische Nederlandse kazen, zoals: Edammer kaas of Goudse kaas. Een breed assortiment streekkazen mag uiteraard niet ontbreken, denk bijvoorbeeld aan een Ossekop uit Noord-Brabant of een Tynjetaler uit Friesland. Gaat uw voorkeur toch uit naar een buitenlandse kaas? U vindt kazen in ons assortiment uit alle windstreken, Franse kaas, Belgische kaas, Griekse kaas, Turkse kaas, Italiaanse kaas, Spaanse kaas, Engelse kaas, Ierse kaas en uiteraard Zwitserse kaas. Wilt u graag geholpen worden met bijvoorbeeld het samenstellen van de ultieme kaasplank voor uw gasten? Vraag naar één van onze kaasspecialisten in uw HANOS-vestiging en wij helpen u graag verder.