Colatura di alici

Merk
Carlino
Verpakking
Fles 100 milliliter
Artikelnummer
25211390
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

Colatura is een bijzondere vissaus. Kleine houten vaatjes worden in laagjes gevuld met ansjovis en zeezout. Op de deksel van de vaatjes rust een zwaargewicht bij wijze van pers. Na ongeveer vijf maanden wordt een klein gaatje in de onderkant van zo'n tonnetje geboord, waarna de colatura druppel voor druppel opgevangen wordt. De smaak van dit ‘visnat' is intens vissig en zout met een hoog umamigehalte.

Specificaties

Wereldse Smaken

Type keuken Italiaanse keuken

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na opening verpakking, product gekoeld
Minimale bewaartemperatuur 15 ºC
Maximale bewaartemperatuur 20 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Ansjovisextract uit gezouten ansjovis (Engraulis Encrasicolus), zout.

Per 100 gram

Energie (kJ) 310
Energie (Kcal) 74
Eiwitten (gram) 14,2
Vet (gram) 1,91
- waarvan verzadigd (gram) 0,4
Zout (gram) 15

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Met
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten