Shoyu yakso eko

Merk
Yakso
Verpakking
Fles 250 milliliter
Artikelnummer
25100856

Productomschrijving

Shoyu is een traditionele Aziatische smaakmaker gemaakt van gefermenteerde soja bonen en tarwe. De shoyu van Yakso komt uit China. De fermentatie geschied middels de koji cultuur en duurt meer dan 1,5 jaar. Bij shoyu wordt geroosterde tarwe toegevoegd. Dat maakt deze sojasaus wat zoeter en milder.

Over Yakso

Yakso is het merk voor de lekkere, gezonde en gevarieerde biologische Aziatische keuken. Met het uitgebreide productaanbod is het mogelijk om op een gevarieerd en smakelijk Aziatisch gerecht klaar te maken. Yakso biedt u een uitgebreid aanbod en een unieke range producten.

Het merk Yakso is in 1985 ontstaan door een groep pioniers op een zelfvoorzienende biologische boerderij in Nederland. Yakso betekent in het Japans ‘Reinig je lichaam met eten’. Door de jaren heen zijn verschillende heerlijke producten uit de Oosterse keuken toegevoegd.

Specificaties

Seizoen Winter

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 2 ºC
Maximale bewaartemperatuur 25 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Water, SOJABONEN (25%)*, TARWE*, zout, koji* (aspergilus oryzae). * gecontroleerd biologisch geteeld.

Per 100 gram

Energie (kJ) 226
Energie (Kcal) 54
Eiwitten (gram) 0
Koolhydraten (gram) 5,8
- waarvan suiker (gram) 1,5
Vet (gram) 0,1
- waarvan verzadigd (gram) 0
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 0,1
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 0
Zout (gram) 7,5
Cholesterol 14

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Met
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Met
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten