Atjar tjampoer bio

Merk
Yakso
Verpakking
Pot 330 gram
Artikelnummer
25109920

Productomschrijving

Atjar is een zuur (bij)gerecht van de Indonesische, de Indische en de Maleisische keuken. Atjar wordt als bijgerecht gebruikt om de frisse smaak, die een contrast vormt met de vaak gekruide Indische gerechten. Yakso atjar wordt gemaakt met witte kool, wortel, taugé en paprika.

Over Yakso

Yakso is het merk voor de lekkere, gezonde en gevarieerde biologische Aziatische keuken. Met het uitgebreide productaanbod is het mogelijk om op een gevarieerd en smakelijk Aziatisch gerecht klaar te maken. Yakso biedt u een uitgebreid aanbod en een unieke range producten.

Het merk Yakso is in 1985 ontstaan door een groep pioniers op een zelfvoorzienende biologische boerderij in Nederland. Yakso betekent in het Japans ‘Reinig je lichaam met eten’. Door de jaren heen zijn verschillende heerlijke producten uit de Oosterse keuken toegevoegd.

Specificaties

Keurmerken Biologisch

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 10 ºC
Maximale bewaartemperatuur 25 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Groenten 39% ( witte kool*, wortelen*, tauge*, rode paprika*) water, agave*, azijn*, citroenzuur, kurkuma*, zout. *Gecontroleerd biologisch geteelt.

Per 100 gram

Energie (kJ) 184
Energie (Kcal) 45
Eiwitten (gram) 0,38
Koolhydraten (gram) 10,1
- waarvan suiker (gram) 10
Vet (gram) 0,14
- waarvan verzadigd (gram) 0,01
Vezels (gram) 0,94
Zout (gram) 0,5

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten