Al sinds de middeleeuwen worden kruiden en specerijen verhandeld en zijn ze als smaakmakers niet meer weg te denken. Wij blijven voor u opzoek gaan naar deze bijzondere smaakmakers van over de hele wereld. Van Chermoula uit Marokko tot Garam Masala uit India en van Spaanse Quinta’s, tot een Peruaanse Causa Mix. Bezoek uw HANOS vestiging voor culinair advies en inspiratie.

KURKUMA GEMALEN

Kurkuma gemalen

Apollo25009643

RAGOUTMIX

Ragoutmix

Knorr22214453

MOSTERDZAAD GEEL

Mosterdzaad geel

Isfi25031994

VANILLESTOKJE

Vanillestokje

Isfi25032813

GEMBERWORTEL  GEMALEN

Gemberwortel gemalen

Apollo25017876

PEPERS GROEN OP SAP

Pepers groen op sap

Verstegen25229914

PEPER VIERSEIZOENEN

Peper vierseizoenen

Verstegen25036180

GOMASIO TUINKRUIDEN

Gomasio tuinkruiden

Verstegen25036390

SESAMZAAD ZWART

Sesamzaad zwart

Verstegen25003260

TUINBONEN GEROOSTERD GEZOUTEN

Tuinbonen geroosterd gezouten

Hanos selektie28501560

PEPER WIT MUNTOK HEEL

Peper wit muntok heel

Verstegen25003280

GEROOKT PAPRIKAPOEDER

Gerookt paprikapoeder

Verstegen25003390

CHARK EL AWSAT

Chark el awsat

Verstegen25003480

LHATRIA FASIA

Lhatria fasia

Verstegen25003490

CHERMOULA

Chermoula

Verstegen25003510

GAMSA MEDINA

Gamsa medina

Verstegen25003520

LATHOR

Lathor

Verstegen25003530

LIKAMA HLOA

Likama hloa

Verstegen25003540

RAS EL HANOUT

Ras el hanout

Verstegen25003550

YEDI BAHARAT

Yedi baharat

Verstegen25003560