Ravioli zongedr.tomaat gevuld
Productomschrijving
Altoni Pasta specialiseert zich in het maken van hoogstaande ambachtelijke pasta voor de professionele chef. In het oude atelier aan de Pothoekstraat in Antwerpen, startte de Italiaanse Altoni in 1993 met het maken van verse pasta voor lokale restaurants. Na de verhuizing naar een grotere locatie in Schoten groeide het bedrijf verder uit en werd ook het assortiment uitgebreid.
Het authentieke recept van het deeg blijft de basis van de hedendaagse Altoni pasta. Zo ook voor bijvoorbeeld de ravioli. Deze gevulde pasta biedt iedere chef veel gebruiksgemak. Een mooie structuur een heerlijk van smaak. Ravioli is perfect voor een snelle service. Serveer de pasta met een passende saus, kaas en rucola óf als garnituur in een bouillon.
Bereiden en bewaren
Bewaaradvies na openen | Na opening verpakking, product gekoeld |
Minimale bewaartemperatuur | 0 ºC |
Maximale bewaartemperatuur | 4 ºC |
Bereidingsadvies | Bereiding: koken in voldoende, gezouten, water gedurende 3 à 4 minuten. |
Harde TARWE, ricotta kaas (wei (MELK), koeMELK, ROOM, zout, zuurteregulaar: citroenzuur), scharrelEI, gemarineerde gedroogde tomaten (gedroogde tomaten 8%, zonnebloemolie, basilicum, peterselie, witte wijnazijn, zout, kruiden, aroma, zuurteregelaar: melkzuur), mozzarella (MELK, zetmeel, zout, zuursel, stremsel), Parmezaanse kaas (bevat MELK), kippe-EIwit, gedroogde aardappelen, half zongedroogde tomaten 0,8%, tomatenconcentraat, voedingsvezel, koolzaadolie, zeezout, zout, suiker, oregano, gedroogde sjalot, tomatenpoeder, rode bietenpoeder, basilicumpoeder, knoflook, rode pepers, zonnebloemolie, citroensap, azijn, specerijen, water, rijstpoeder.
Energie (kJ) | 992 |
Energie (Kcal) | 236 |
Eiwitten (gram) | 11,5 |
Koolhydraten (gram) | 31,9 |
- waarvan suiker (gram) | 3,4 |
Vet (gram) | 7,1 |
- waarvan verzadigd (gram) | 3,4 |
Vezels (gram) | 2,3 |
Zout (gram) | 1,4 |
aardnoten
ei
gluten
lupine
melk
mosterd
noten
schaaldieren
selderij
sesam
soja
vis
weekdieren
zwavel en sulfieten