Kandijsuiker bruin fijn

Snel oplosbaar

Merk
Van gilse
Verpakking
Emmer 2500 gram
Artikelnummer
20012997
Let op!
Dit artikel gaat vervangen worden

Productomschrijving

Kandijsuiker bestaat uit samengeklonterde suikerkristallen, die langzaam zijn verwarmd. Door karamel toe te voegen krijgt de kandijsuiker een bruine kleur. Al meer dan 300 jaar geleden werd kandij wereldberoemd dankzij de Nederlandse arts Boerhaave. Hij schreef het middel voor tegen keelpijn. De fijne kandijsuiker is snel oplosbaar en wordt daarom veel gebruikt in thee, cappuccino en Irish Coffee. Fijne bruine kandijsuiker is zeer geschikt voor het maken van kruidig banket. Het product is onbeperkt houdbaar en bevat geen gluten.

Over van Gilse

Van Gilse is onderdeel van Suiker Unie: van oudsher Nederlands toonaangevende suikerproducent. De suikerproducten worden gemaakt in Nederland. Suiker wordt gemaakt van suikerbieten die vanaf september worden gerooid. Maar liefst 9000 Hollandse bietentelers verbouwen op ongeveer 70.000 hectare bieten voor Van Gilse. Voor één kilo suiker zijn zes suikerbieten nodig. Van Gilse beschermt de natuur zo goed mogelijk. Het bedrijf probeert de natuur te beschermen door biodiversiteit te bevorderen, het landschap in stand te houden en grondwater goed te beheren.

Specificaties

Seizoen Zomer

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 10 ºC
Maximale bewaartemperatuur 30 ºC
Bereidingsadvies Van Gilse Bruine Kandij geeft koffie, thee en andere warme dranken een heerlijke smaak en aroma. Van Gilse Bruine Kandij is zeer ges

Ingredienten en voedingswaarden info

Bruine Kandij.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1700
Energie (Kcal) 400
Eiwitten (gram) 0
Koolhydraten (gram) 100
- waarvan suiker (gram) 100
Vet (gram) 0
- waarvan verzadigd (gram) 0
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 0

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten