Olijfolie bio extra vergine

Merk
Carapelli
Verpakking
Fles 750 milliliter
Artikelnummer
27300420

Productomschrijving

L’Arte dell’Extra vergine, dat is zoals de eigenaren van Carapelli hun erfgoed noemen. Dankzij de liefde voor het land en respect voor de regio komen uitsluitend zorgvuldig geselecteerde olijven in de persen terecht. Deze 100% biologische extra vergine olijfolie van de arbequina, hojiblanca en koroneiki soorten is een frisse, aardse olie met een evenwichtige fruitige smaak.

Italiaanse olijfolie

Italië heeft een geweldige diversiteit aan olijfsoorten. Frantoio (intens fruitige olijf en matig bitter), leccino (gemiddeld fruitige olijf met een licht bitter), ogliarola (sappige groene olijven, licht ziltig) en taggiasca (kleine donkere olijf met een zachte, vlezige textuur en een beetje zurig) zijn enkele voorbeelden.

Specificaties

Biologisch Ja
Seizoen Winter
Keurmerken Biologisch

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product droog en afgesloten bewaren
Minimale bewaartemperatuur 15 ºC
Maximale bewaartemperatuur 25 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Olijfolie.

Per 100 gram

Energie (kJ) 3382
Energie (Kcal) 823
Eiwitten (gram) 0
Koolhydraten (gram) 0
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 91
- waarvan verzadigd (gram) 14
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 72
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 6,3
Zout (gram) 0

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten