Varkens presa lende kap iberico

Merk
Hanos
Verpakking
1 kilo
Artikelnummer
30197109

Productomschrijving

Ibérico presa is het einddeel van de varkensfilet die zich in de ruimte tussen de schouderbladen bevindt. Fraai van stuk, makkelijk handelbaar met een mooi vetgehalte en extreem mals.

BBQ bereidingstip

Dit vlees is het mooiste wanneer het zoveel mogelijk “puur natuur” wordt gelaten. Breng het vlees op smaak met peper en zout en grill direct tot het vlees mooi rose is. Voor varkensvlees betekent dit een kern van 60 °C. Wilt u het vlees serveren met iets extra’s? Kies dan voor een grovere barbecuesaus met stukjes groenten. Vanwege het vet van het vlees is het lekker als de saus een zuurtje bevat (zoals ananas of blauwe bes).

Specificaties

Bewaarconditie Diepvries

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur -25 ºC
Maximale bewaartemperatuur -18 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

100% varkensvlees (Iberico).

Per 100 gram

Energie (kJ) 3176
Energie (Kcal) 762
Eiwitten (gram) 70
Koolhydraten (gram) 8
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 50
- waarvan verzadigd (gram) 7
Zout (gram) 0,14

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten