Op 1 & 2 november organiseert HANOS een FoodXevent in het teken van patisserie. Hoofdgast, Frank Haasnoot is een Nederlandse patissier welke al jarenlang werkzaam is in de top van patisseriewereld.

Toen Frank zijn opleiding afrondde, begon hij te werken voor verschillende patisseriemerken over de hele wereld. Beginnend in Nederland ging hij daarna werken in New York (La Tulipe Desserts), Koeweit (the Victorian), Taiwan (Mandarin Oriental Hotel) en Hong Kong (het Peninsula Hotel).

Tijdens zijn carrière nam Frank deel aan nationale en internationale patisseriewedstrijden. Na verschillende Nederlandse wedstrijden besloot hij dat het tijd was om op internationaal niveau te gaan rijden. In 2011 was hij de winnaar van de World Chocolate Masters in Parijs.

In 2017 besloot Frank om terug naar Nederland te verhuizen en zijn freelance carrière te beginnen om les te kunnen geven en zijn werk te kunnen ontwikkelen, voor elk banket- en chocolade gerelateerd project.

Tijdens de masterclass welke Frank gaat geven op 1 & 2 november, neemt hij u mee in zijn wereld van patisserie, en zal u inspireren met diverse creaties en technieken.

Wij nodigen u van harte uit om dit evenement bij te wonen.

Dagprogramma:
09.00 – 17:00 uur                 : Doorlopende foodmarket met de nieuwste trends op                                                             gebied van patisserie
11:00 uur                              : Inspiratiesessie door André van Dongen
13.00 uur                              : Masterclass Frank Haasnoot *aanmelden verplicht
15.00 uur                              : Einde van de masterclass
17.00 uur                              : Einde van het event

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

*Tijdens onze evenementen zullen wij de regels welke vanuit het RIVM zijn opgelegd handhaven. Wij vragen uw begrip hiervoor, en vragen u de instructies van onze medewerkers op te volgen indien nodig.

Schrijf u in voor deze activiteit

01-11-2021 09:00 HANOS Den Haag-Delft Registreer nu
02-11-2021 09:00 HANOS Eindhoven Registreer nu