Stefan Doktor is afgestudeerd aan de wijnacademie Austria. Hij kan terugkijken op een prachtige carrière als sommelier in de top gastronomie. Sinds 2008 is hij verbonden aan Schloss Johanissberg en verantwoordelijk voor de premium Rheingau-wijnen.

Wat kun je o.a. verwachten:
Een masterclass met de mooiste Duitse wijnen van Schloss Johannisberg
• Uitgebreide proeverij.
• Prestige wijnen versus moderne wijnen.
• Hoe je jouw gasten kunt verrassen met deze bijzondere
Duitse wijnen.
• Informele setting met veel ruimte voor vragen.

Ongeveer 1200 jaar geschiedenis van de wijnbouw wordt geassocieerd met de Johannisberg: een bewogen geschiedenis die door de eeuwen heen ‘s werelds eerste Riesling-wijnmakerij heeft geproduceerd en dus een unieke wijncultuur die tot op de dag van vandaag op de Johannisberg heeft overleefd. Opgericht als een Benedictijner klooster, werd de Johannisberger-abdij al snel het centrum en de initiator van de wijnbouw Rheingau. In het hart van het ondergrondse keldercomplex bevindt zich de ‘Bibliotheca subterranea’, de beroemde schatkamer van het kasteel met zijn kostbare zeldzame wijn uit verschillende eeuwen.

Ontvangst: 11:00 uur
Start masterclass: 11:30 uur
Einde masterclass circa 14:30 uur
 

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

*Tijdens onze evenementen zullen wij de regels welke vanuit het RIVM zijn opgelegd handhaven. Wij vragen uw begrip hiervoor, en vragen u de instructies van onze medewerkers op te volgen indien nodig.

Schrijf u in voor deze activiteit

27-09-2021 11:30 HANOS Amsterdam Registreer nu
28-09-2021 11:30 HANOS Den Haag-Delft Registreer nu
11-10-2021 11:30 HANOS Eindhoven Registreer nu
12-10-2021 11:30 HANOS Zwolle Registreer nu