Bar Kitchen

New Bar Kitchen

Latin American, Asian & Middle Eastern Inspired

De opmars van de bar kitchen gaat snel. Smakelijke, kleine gerechten welke niet meer in de definitie voorgerecht, hoofdgerecht, dessert vallen zijn duidelijk in trek bij de gasten. Het fenomeen ‘bar kitchen’ geeft u als chef veel mogelijkheden in smaken, ingrediënten en mixen van keukenstijlen. Door gebruik te maken van enkele ingrediënten en focus te leggen op de smaak en presentatie is het voor de gast een leuke manier om de vele gerechtjes op de kaart te ontdekken. Onze chefs legden wij het format voor en vanuit de inspiratie uit Latijns-Amerika, Azië en het Midden-Oosten nemen wij u graag mee in de mogelijkheden van producten en bereidingen uit ons assortiment. Verbluf uw gasten en overrompel ze met krachtige gerechtjes om te delen!

Ontdek de Bar Kitchen geïnspireerde thema's:

Latin American

De keukens van Midden- en Zuid-Amerika gaan een ware opmars tegemoet. Kenners noemen het dan ook wel de ‘nieuwe’ tapas. En we kunnen hen niet ongelijk geven! De gerechten zijn namelijk perfect om te sharen. U maakt gegarandeerd indruk met bijvoorbeeld de tamales, gestoomd in maisbladeren. Of wat dacht u van de Peruaanse ‘sangria’, Chicha Morada?

Bekijk recepten

Asian

Aziatische ingrediënten lenen zich uitstekend voor kleine gerechtjes boordevol smaak. Aziatische gerechten zijn populairder dan ooit. Speel daar dan ook zeker op in! Laat u verrassen door bijvoorbeeld het Koreaanse galbi gui of een heerlijke ramen noedelsoep. En een dessert met mochi mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Bekijk recepten

Middle Eastern

Bijzonder smakelijke gerechten die van generatie op generatie worden doorgegeven in het Midden-Oosten, we hebben het natuurlijk over ‘Mezze’. Een sfeervolle tafel bomvol diverse koude én warme appetizers, geweldig om in een goed gezelschap te ‘sharen’. Met uitsluitend de beste verse en authentieke ingrediënten maakt u er een Midden-Oosters feest van.

Bekijk recepten

Bar Kitchen recepten

In de volgende video nemen onze chefs u mee in het bereiden van recepten geïnspireerd door de Bar Kitchen-thema's én laten zij zien welke producten ze gebruiken.

Download de recepturen

Meer inspiratie:

Krachtig najaar

Krachtig najaar

Krachtig najaar