Maxxium High Park whisky

Highland Park Whisky: Een wilde harmonie van smaken

Highland Park maakt haar bekroonde whisky al sinds 1798 in de distilleerderij van Highland Park, in Kirkwall op Orkney. Geduld, ervaring en traditie definiëren de whisky, maar het is Orkney die hem bijzonder maakt. Hier op Orkney gebeurt iets magisch. En het resultaat is de wilde harmonie van smaken in de whisky. Ontdek de diepte, het karakter en de complexe balans van de bekroonde whisky's en ervaar een wilde harmonie van smaken in elke whisky

Koken met contrasterende smaken

Toen Highland Park vier experts met totaal verschillende achtergronden in de Highland Park-keuken samenbrachten, waren de gerechten die ze creëerden - doordrenkt met onverwachte contrasten en de unieke smaken van de whisky - net zo inventief als de individuen zelf.

Whisky-infused BBQ lamb

Wanneer je de heerlijke smaken van lamsvlees infuseert met Highland Park whisky ontstaat er een wilde harmonie van smaken.

Scallops two ways

Chefs Judy Joo en James Cochran maken een gerecht met coquilles van Orkney gecombineerd met Highland Park whisky en creëren ieder een gerecht met contrasterende smaken.

Whisky butterscotch parfait

Uit onverwachte contrasten ontstaat een unieke balans van smaken. Zo ook in deze klassieke parfait met Highland Park whisky.

Maxxium Scallops two ways

Ontdek het assortiment: