Lutosa Cajun Fries

Lutosa Fries


Lutosa biedt een ruim productaanbod op het gebied van aardappelen. Wat hebben de producten gemeen? Ze zijn stuk voor stuk ontwikkeld om u plezier te laten beleven aan de aardappel in al zijn heerlijke vormen. Voor elk product kiest Lutosa de beste aardappelvariëteit uit. Fijne of dikke? Met of zonder schil? Gecoat of gekruid? Ontdek het aanbod diepgevroren en gekoelde frieten, aangepast aan de verschillende regio’s en keukens in de wereld.


Skin-on Dipsters

Mooi gebogen en in een originele vorm, zijn de Lutosa Dipsters een smakelijk en knapperig element op uw tapasbord ! Verkrijgbaar met en zonder schil, nodigen beide producten u uit om te dippen, te eten en te genieten van de volle smaak van aardappel. Ze worden voorgebakken in zonnebloemolie en bevatten dus minder verzadigde vetten. Voor uw gemak geven zowel frituurals ovenbereiding uitstekende resultaten.

Skin-on Dipster Fries

Cajun Fries

Onze Cajun friet produceren wij met de beste aardappelen en we kruiden deze frietjes subtiel met cayennepeper, ui en knoflook. Deze knapperige frietjes geven pit aan elk tapasbord, maar natuurlijk zijn ze ook geschikt als aardappelgarnituur bij meerdere gerechten.Cajun Fries

Bestel direct: