HANOS Evenementen & online masterclasses

Evenementen & online masterclasses

Werken in de gastronomie vergt vakmanschap en creativiteit, elke dag weer. Wij weten dat als geen ander en maken daarom graag deel uit van uw team. Samen kunnen we op zoek naar de juiste ingrediënten voor uw bedrijf!


Online masterclasses & livestreams

Online masterclasses & livestreams

Verschillende online masterclasses en livestreams konden vanwege de geldende maatregelen niet fysiek doorgaan, maar hebben online toch doorgang gevonden. Deze evenementen zijn voor u opgenomen, zodat u deze ten alle tijden terug kunt kijken. Laat u op afstand inspireren door enthousiaste professionals, die hun tips voor verschillende vakgebieden graag met u delen!

Kijk online evenementen terug

Inspiratiesessies & masterclasses

Inspiratiesessies & masterclasses

Onze inspiratiesessies kennen een informeel karakter en worden in presentatievorm gegeven, zodat u de informatie duidelijk en eenvoudig kunt volgen. De uitgekezen kans om in korte tijd een dosis kennis op te doen en bij te praten met vakgenoten! Tijdens onze masterclasses staan thema en inhoud centraal en gaat de verdieping op het vakgebied altijd verder dan de basis.

Bekijk aankomende evenementen


Recente online evenementen

Kijk hieronder de streams van onze meest recente online masterclasses en livestreams terug.

Online masterclass 'Vis & Seizoen - Winter'

Klik hier om de recepten te ontvangen

Na de overvloed van de mooiste en lekkerste vis die we consumeren tijdens de feestdagen, is het tijd voor de winter. Voor de vissers in onze eigen wateren niet per se het beste seizoen, daarom wordt de winter ook wel ‘het seizoen van de alternatieven’ genoemd. Jakob Doorn, visspecialist bij Versvishandel Jan van As (partner van HANOS), geeft u een kijkje in de keuken en inspireert u met diverse producten.

Online masterclass 'Coffee & Pastry'

Klik hier om de recepten te ontvangen

Tijdens de online masterclass nemen Stephanie de Dreu, officieel SCA Barista (The Specialty Coffee Association), werkzaam bij Coffee Experience powered by HANOS en Kiki Suijkerbuijk, lid van het Dutch pastry team, u mee in de wereld van koffie en patisserie. Deze online masterclass staat vol met met recepten voor handzame en bewuste genietmomentjes, ideaal voor tijdens de feestdagen!


Nog geen klant?

Als klant van HANOS krijgt u toegang tot tal van inspirerende evenementen. Met slechts uw KVK-nummer en 5 minuten van uw tijd schrijft u zich eenvoudig in als klant.
Ontdek meer over de voordelen die u als klant van HANOS heeft.

Meer over klant worden