• HANOS Gazet 6

    Gazet 6 staat boordevol interessante aanbiedingen. Zowel op vers, food als non-food. Kom dus snel naar uw HANOS-vestiging en profiteer direct. De acties in de Gazet zijn geldig van 18 t/m 31 maart 2024. In de folder vindt u een voorproefje van ons gevarieerde aanbod. Lees snel verder.

    Geldig van 18-03-2024 t/m 31-03-2024
  • Voorjaarseditie 2024

    In deze speciale editie van de Gazet vindt u volop inspiratie voor het voorjaar. Ontdek onder andere dé 10 trends voor het voorjaar, maak kennis met de Franse 'Plat du jour', bekijk de mooiste producten - van verse voorjaarsproducten tot wijnen en bieren - én ontdek de Paastips van onze specialisten.

    Geldig van 18-03-2024 t/m 14-04-2024
  • Terrascatalogus 2024

    Nu de lente weer aanbreekt kunnen we ons weer verheugen op een heerlijk buitenseizoen! Creëer met de nodige tools, verlichting, decoraties en comfortabel buitenmeubilair een gezellige omgeving om uw gasten te verwelkomen. Laat u inspireren!

    Geldig van 18-03-2024 t/m 31-08-2024
  • HANOS Gazet 6 Non-food

    Van keukenmachine tot het mooiste servies en van de beste pannen tot aan alles voor uw interieur. De HANOS non-food folder staat weer bomvol mooie aanbiedingen. Deze speciale acties zijn geldig van 18 t/m 31 maart 2024. Bekijk alle acties, bezoek uw HANOS-vestiging en profiteer direct.

    Geldig van 18-03-2024 t/m 31-03-2024
  • Inspiratiemagazine voorjaar 2024

    Het voorjaar, een tijd van vernieuwing en frisheid, brengt een scala aan ingrediënten die ons inspireren tot nieuwe creaties en verrassende combinaties. Dit voorjaarsmagazine staat volledig in het teken van de lente. Geniet van inspirerende gerechten, innovatieve bereidingen en de nieuwste trends in de wereld van de gastronomie.

    Geldig van 29-02-2024
  • Wintereditie 2024 - BE

    Verken de betoverende sfeer van winterse magie in de nieuwe 'wintereditie'! Verwen uw zintuigen met smaken die kenmerkend zijn voor het winterseizoen en laat u inspireren door liefdevolle ideeën voor Valentijnsdag. Samen met gastronomische suggesties voor (alcoholvrije) winterse dranken, de mooiste gerechten met vis, schaal- en schelpdieren en de beste onderdelen voor uw wintermenu, vindt u in deze speciale editie alle inspiratie voor deze winter!

    Geldig van 05-02-2024
  • Kersteditie 2023 - BE

    In deze speciale kersteditie adviseren en inspireren onze specialisten u met een unieke selectie van producten die écht het verschil maken. Van mousserende bieren tot stevige rode wijnen, van ultieme tafelbroden tot volromige boters, van gastronomische oesters tot unieke wild- en vleesspecialiteiten en nog veel meer.

    Geldig van 04-12-2023
  • Inspiratiemagazine feestdagen 2023

    Een sfeervolle tijd is aangebroken voor de horeca én haar gasten. Met trots presenteren we u het HANOS Feestdagenmagazine waarin we u meenemen op een onvergetelijke culinaire reis. Deze editie is doordrenkt met een ‘Symfonie van Smaken’. Dit magazine is een ode aan de veelzijdigheid van smaak en de kunst van culinair genot.

    Geldig van 16-11-2023
  • Inspiratiemagazine najaar 2023

    Het najaar: en seizoen met fantastische gastronomische mogelijkheden. Met vele (najaars)onderwerpen, aangevuld met een extra dosis seizoensrecepten, najaarstips mét foto’s en video’s, verrassende wannahaves en meer staat ons inspiratiemagazine weer boordevol inspiratie. Ervaar met ons het najaar!

    Geldig van 07-09-2023
  • Wildbrochure 2023/2024

    HANOS is toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. En daar zijn wij trots op! Naast ons verse assortiment hebben we uiteraard ook een bijzonder breed assortiment aan wildgerelateerde producten beschikbaar. Voor elke keuken en voor elke inslag bieden wij de mogelijkheid om te kunnen werken met wild en gevogelte. Maak kennis met het hele assortiment wild in onze wildbrochure.

    Geldig van 06-09-2023 t/m 01-09-2024
  • Zomereditie 2023 - BE

    In deze speciale zomereditie van onze Gazet vindt u de mooiste zomerproducten, de nieuwste zomertrends en de beste inspiratie voor uw terras en restaurant. Kom voor de optimale beleving van het voorjaar ook langs in onze vestigingen.

    Geldig van 03-07-2023
  • Inspiratiemagazine zomer 2023

    Met de zon op het terras wordt alles mooier én lekkerder. Misschien een cliché, maar zeker waar. In dit magazine laten we het zonlicht schijnen op ons assortiment met producten in zomerse toepassingen voor de ultieme gerechten in een smakelijke zomer.

    Geldig van 16-06-2023
  • Voorjaarseditie 2023 - BE

    In deze speciale voorjaarseditie van onze Gazet vindt u de mooiste voorjaarsproducten, de nieuwste voorjaarstrends en de beste inspiratie voor uw terras. Kom voor de optimale beleving van het voorjaar ook langs in onze vestigingen.

    Geldig van 27-03-2023
  • Inspiratiemagazine voorjaar 2023

    De overgang van de winter naar het voorjaar is bijna magisch te noemen. Voor ons altijd weer een mooie periode. De aanvoer van typische voorjaarsingrediënten komt op gang en dat ziet u gelijk terug op de afdelingen in onze vestigingen. Voor u ook hét moment voor verrassende wisselingen op uw menukaart. Met dit magazine inspireren we u voor een fantastisch voorjaar.

    Geldig van 13-03-2023
  • Tableware Magazine 2023-2024

    In ons Tableware Magazine geven wij u een impressie van het unieke, diverse, klassieke maar ook trendy assortiment voor op tafel. In deze editie ontdekt u ons unieke HANOS Private Label: Select Dinnerware, mooie A-merken en nieuwe collecties, waar we weer een innoverende draai aan hebben gegeven. Laat u inspireren door deze brochure en ontdek het totale assortiment in uw HANOS-vestiging.

    Geldig van 09-12-2022 t/m 31-12-2024
  • Inspiratiemagazine feestdagen 2022

    De feestdagen staan voor de deur met al haar warmte en sfeer. Het is tijd om uit te pakken met feestelijke ingrediënten en menu’s. Ons nieuwste magazine staat bol van inspiratie om ware magie tijdens de feestdagen te creëren. Samen met u maken we er magische feestdagen van.

    Geldig van 11-11-2022
  • Inspiratiemagazine najaar 2022

    Het herfstseizoen brengt ons weer ‘nieuwe’ ingrediënten en dus inspiratie. Het najaar staat symbool voor warme en volle smaken. Hét seizoen van wild & gevogelte, knolgewassen en paddenstoelen. Deze metamorfose van smaken in het seizoen trekken we ook volop door in onze vestigingen die het bezoeken absoluut waard zijn. Vanuit de absolute kennis van specialisten inspireren wij u graag voor het najaar met dit krachtige magazine.

    Geldig van 01-09-2022
  • Inspiratiemagazine zomer 2022

    De zomer is hét moment om u te inspireren met ons zomermagazine. In dit magazine vindt u onder andere een fijne collectie zomerse roséwijnen, een verrassende selectie mezcal en tequila, zomervissen, seafood boil, kleine kitchentools en kleine appetizers, de beste producten voor verrassende structuren en texturen, de Italiaanse keuken, de leukste zomer wannahaves en meer!

    Geldig van 13-06-2022
  • Inspiratiemagazine voorjaar 2022

    Hét moment om naar uit te kijken staat voor de deur, het voorjaar gaat beginnen. Het groen schiet uit de grond, gasten weten de terrassen weer te vinden en genieten van alle typische voorjaarsgerechten waar we zo van houden. Er is zóveel moois waarmee we u willen inspireren. Dit inspiratiemagazine staat volledig in het teken van al het moois dat dit seizoen ons brengt. Op & top voorjaar!

    Geldig van 07-03-2022
  • Inspiratiemagazine winter 2022

    De kou van de winter heeft ons in deze maanden bereikt. Een seizoen dat ons weer vele mogelijkheden biedt. Met de kou buiten, zoeken we binnen de warmte op. Om u dit seizoen te kunnen inspireren reiken we u dit magazine vol winters karakter aan.

    Geldig van 02-01-2022
  • Inspiratiemagazine Feestdagen 2021

    De laatste maanden van 2021 zijn aangebroken. Gastronomisch gezien een feestelijke periode waarin we extra mogen uitpakken met de mooiste ingrediënten en recepten in een stijlvolle setting. Hét moment om u te inspireren door middel van dit feestdagenmagazine.

    Geldig van 01-11-2021
  • Inspiratiemagazine najaar 2021

    In dit najaarsmagazine vindt u volop producten, recepten en verhalen waarmee we u informeren én inspireren. Zo proefden we Amerikaanse wijnen, gingen we aan de slag met kool, in gesprek met fermentatiespecialist Christian Weij, maakten we kennis met jong talent en ‘kaasmeisje’ Rianne Slotboom. Dit jaar inspireren onze FoodXperience chefs u ook met vegetarische varianten op ons tam én wild najaarsassortiment. Verder bieden we u natuurlijk de leukste wannahaves en kijken we alvast vooruit naar Halloween.

    Geldig van 06-09-2021
  • Culinaire convenience collectie

    Met de voorbereide producten van HANOS bent u verzekerd van de beste basis voor uw gerechten. Met onze basisproducten kunt u zich onderscheiden, want wij zorgen continu voor aantrekkelijke en vernieuwende ingrediënten voor uw gasten.  u de mogelijkheid om een gerecht te serveren met een geheel eigen structuur. Alle producten hebben een perfecte garing. Het enige wat u hoeft te doen is het ingrediënt te regenereren. Met uw creativiteit maakt u er uw gerecht van.

    Geldig van 06-09-2021
  • Inspiratiemagazine Zomer 2021

    Deze zomer gaan we samen naar buiten. We genieten van elkaars gezelschap en maken van elk moment een feest. We maken van het terras deze zomer hét centrale punt. Met feestelijke zomerse hapjes en gerechten creëren we buiten extra beleving. Bijzondere situaties prikkelen de creativiteit en stimuleren ons tot nieuwe ideeën. Ze halen het beste in ons naar boven. Wij hebben zin in de zomer! Bekijk alle acties en inspiratie in ons inspiratiemagazine Zomer 2021.

    Geldig van 14-06-2021
  • Inspiratiemagazine Voorjaar 2021

    Het voorjaar is dé frisse start waar wij en de horeca zo naar uitkijken. Een geweldig moment waarop het voorjaarsassortiment weer volop verkrijgbaar is in onze groothandels. Asperges, lamsvlees, frisse kruiden, seizoensgroenten en veel meer. Lees er alles over in het magazine.

    Geldig van 05-04-2021
  • Inspiratiemagazine Winter 2021

    In dit eerste magazine van 2021 vindt u volop seizoensinspiratie voor de winter, de mooiste Valentijnsrecepten en recepten van onze FoodXperience chefs. Ook kijken we naar bijzondere lokale producten uit Nederland en België, gaan we op wijntour door de Languedoc-Rousillon, bekijken we trends voor 2021 en nog veel meer. Lees snel verder en laat u inspireren!

    Geldig van 08-02-2021
  • Magazine Feestdagen 2020

    Smaak gaat veel verder dan alleen dat wat uw gasten proeven, ook dat wat ze zien, horen en ervaren draagt bij aan de smaakbeleving. Wij inspireren u graag met ons smaakvolle non-food assortiment, laten u graag kennis maken met onze smaakmakers; van ambachtelijke producenten en gespecialiseerde leveranciers en delen de meest smakelijke recepten!

    Geldig van 23-11-2020
  • HANOS Najaarsmagazine 2020

    HANOS Najaarsmagazine 2020

    Wij zijn wild van het najaar! De herfst staat traditioneel in het teken van intense, volle smaken, ingrediënten met prachtige warme kleuren en sfeervol samenzijn. In dit magazine vertellen we u vol enthousiasme over de plekken waar wij onze mooie producten vandaan halen, hoe onze chefs én onze klanten er typische en verrassende herfstgerechten mee maken en waarmee u die fijne najaarssfeer creëert. Na het lezen van dit magazine bent u vast net zo wild van het najaar als wij!

    Geldig van 12-10-2020
  • Comfort food

    Gerechten waarmee u gasten verrast, inspireert én verwent; dit magazine staat boordevol comfort food. Lees het verhaal van ‘the Cuban classic’, een rijkelijk belegde en getoaste sandwich. Vind inspiratie voor kleine hapjes die uit het vuistje worden gegeten, zoals breadsticks en zeewiercrackers. Laat u verrassen door guilty pleasures als friet, pannenkoeken en pizza’s met een twist. Maak van uw desserts kleine kunstwerkjes in een glas. In dit magazine delen onze chefs hun geheimen met u!

    Geldig van 31-08-2020
  • Magazine Voorjaar

    In dit voorjaarsmagazine vindt u veel culinaire inspiratie en recepten. Laat u inspireren door verschillende chefs Nederland en België, zij hebben ter inspiratie prachtige gerechten gecreëerd met producten uit het seizoen. Daarnaast staat dit magazine vol met groene groentes, vegetarische recepten en zilte producten.

    Geldig van 30-03-2020
  • Magazine Wereldse Keuken

    In dit magazine vertellen wij u alles over de keukens van Frankrijk, Italië en Spanje en Azië. Onze culinair specialisten maakten voor elke keuken een selectie van mooie versproducten, geurige kruiden en specerijen, typische vlees- en visbereidingen, heerlijke wijnen en likeuren en handige keukentools. Daarnaast inspireren ze u met passende recepten en koffiespecialiteiten voor elke keuken.

    Geldig van 02-03-2020
  • Magazine Van Gestel

    In het allereerste magazine ‘Van Gestel - een kijkje in de keuken’ geeft onze partner Van Gestel u graag een kijkje in de keukens en het daarbij behorende assortiment apparatuur met de diverse mogelijkheden en toepassingen. In dit magazine maakt u kennis met een tal van projecten die Van Gestel de afgelopen jaren heeft gerealiseerd, van een horecarestaurant tot een keuken in het onderwijs.

    Geldig van 01-01-2020
  • Magazine Kerst

    De decembermaand staat voor de deur: hét moment om uw gasten nog eens extra te betoveren met een exclusief menu en sfeervol gedekte tafel. Ons Kerstmagazine staat boordevol inspiratie voor de feestdagen. Van oesters tot kobe beef, van Pigeonneau d’anjou tot paddenstoelen, van grappa tot Grand Cru’s en van design servies tot koperen pannen. Rijkelijk omlijst door receptinspiratie.

    Geldig van 02-12-2019
  • Magazine patisserie

    Strakke tartelettes, verfijnde petits-fours, verrassende desserts en heerlijke chocolade; mooie patisserie laat harten sneller kloppen en ogen stralen. Wij laten u graag de eindeloze mogelijkheden van deze zoete wereld zien. In dit magazine vindt u de laatste trends in siliconen mallen en andere materialen, inspirerende recepten en handige tips.

     

    Geldig van 20-10-2019
  • Magazine Najaar/Keuken

    Voor veel chefs is het najaar een favoriet seizoen dankzij de aanvoer van wild, najaarsgroenten met hun aardse smaken, volle wijnen en warme kleuren. U leest daar in dit magazine alles over. Tevens is er een apart keukenkatern in dit magazine. Het belang van een goede keuken en keukenapparatuur in de professionele horeca is duidelijk; zonder valt niet te werken.

    Geldig van 09-09-2019
  • Magazine Casual Dining

    In dit magazine vertellen wij u alles over casual dining. Casual dining positioneert zich tussen het snelle fastfood en het traditionele restaurant, waarbij het draait om een combinatie van beleving, kwaliteit en gemak. Ideaal voor de drukke zomermaanden! Zo leest u bijvoorbeeld alles over ons snelle pasta-concept, fruitige maaltijden en betaalbare bistrowijnen.

    Geldig van 03-06-2019
  • Magazine Verscollectie

    De lente is een mooi seizoen voor de horeca. In dit magazine laten we u kennismaken met ons voorjaarsaanbod, zoals asperges, exotisch wild, reebok en frisse Jersey kazen. We vertellen u de verhalen van St. Lucie, orange wijn, pastel de nata, regio- en wagyu runderen, de tuin van Herbas, de boeren Mathijssen, Zeilstra en Bosma, de Zeeuwse kingfish en nog veel meer.

    Geldig van 08-04-2019
  • Magazine Wereldse Smaken

    Ons culinair team dook voor u de keuken in met geweldige wereldse smaakmakers! Ontdek de extra smaakbeleving, die zij kunnen toevoegen. Ook besteden we aandacht aan de Japanse keuken met ingrediënten als dashi, yuzu en sesam en de kooktechnieken yaki en tempura. Verder leest u over de vele soorten azijn, olijfolie en bloem uit ons assortiment.

    Geldig van 11-03-2019
  • Magazine Kerst 2018

    December is de drukste en mooiste periode voor de horeca. Wij helpen u graag op weg met ons Kerstmagazine, zodat u een goede indruk kunt maken op uw gasten. U leest meer over onze sfeervolle feestcollecties non-food, klassieke vleesproducten (maar ook vis én groenten), smaakvolle kerstrecepten en natuurlijk veel advies over welke wijnen u deze feestdagen schenkt!

    Geldig van 03-12-2018
  • Magazine Patisserie/Kaas 2018

    In ons Patisserie/Kaas Magazine leest u alles over ons assortiment basisingrediënten waarmee u taarten, chocolade en desserts creëert, de toenemende vraag naar lactosevrije en plantaardige roomalternatieven, hét ideale kaasplateau: van witte korstkazen tot blauwaderkazen en van mild naar pittig en verwarmende koffie- en theecocktails.

    Geldig van 22-10-2018
  • Online Tableware Magazine

    Ons unieke tableware assortiment is er een waar we trots op zijn! Van de kleurrijke serviezen tot de trendy glazenseries en unieke bestekconcepten: wij durven te zeggen dat wij alle non-food artikelen hebben om uw gedekte tafel compleet te maken. Gaat u voor de bekende A-merken zoals Serax en Villeroy & Boch of voor het HANOS private label Select Dinnerware?

    Geldig van 12-10-2018
  • Magazine Najaar/Wijn 2018

    Na een hete, droge zomer staat de koele herfst voor de deur. Voor veel chefs is dit een aangenaam seizoen, dankzij de aanvoer van wild en najaarsgroenten met hun aardse smaken, volle wijnen en warme kleuren. We hebben dan ook met veel plezier dit magazine voor u samengesteld. Vol informatie, recepten, tips en inspiratie voor mooie menu’s.

    Geldig van 10-09-2018
  • Zomermagazine 2018

    Bent u ook zo blij met de zomer? Vrolijke bezoekers op uw terras en gasten die tot na zonsondergang blijven zitten en zo uw omzet verhogen. In dit zomermagazine vindt u dan ook volop inspiratie, tips, recepten en cocktails voor uw terraskaart. Veel leesplezier! Wilt u meer weten over onze producten en service, breng dan een bezoek aan een van onze groothandels.

    Geldig van 30-07-2018
  • Magazine Vlees 2018

    In het eerste vleesmagazine van HANOS, leest u alles over het kwalitatieve vlees van onze (inter)nationale leveranciers en verblijden wij u met de lekkerste recepten! En daarbij houden we natuurlijk ook rekening met de vegetariërs onder ons. Vlees of geen vlees; dit magazine biedt in beide gevallen heel veel leesplezier. Een ware inspiratiebron.

    Geldig van 04-06-2018
  • Magazine Vis 2018

    Wij hebben u ontzettend veel te vertellen over de schatten uit de zee! Naast de verse vis, schaal- en schelpdieren besteden we ook aandacht aan het groen uit de zee: wieren en zeegroenten. Steeds meer chefs ontdekken deze ontdekken deze gezonde en uiterst smakelijke natuurproducten. Dit magazine presenteert alle heerlijkheden van het zilte nat!

    Geldig van 09-04-2018
  • Magazine Voorjaar 2018

    De lente staat voor de deur! Bent u al bezig met de menukaart voor het voorjaar? In ons eerste magazine van 2018 vindt u volop inspiratie. Zo vertelt de chef over viooltjes, de kaasinkoper over Hollandse buffelmozzarella en de vinoloog over Roemeense wijnen. Dit magazine bereidt u prima voor op de mooie én lange dagen die voor ons liggen.

    Geldig van 26-02-2018
  • Magazine Iron Chef 2017

    In de professionele keuken wordt de rol van technologie steeds groter. De ontwikkelingen hierin gaan ook razendsnel. Het ene apparaat is nog niet op de markt of de concurrent komt met een nét iets geavanceerder type. In dit magazine Iron Chef gaan we dieper in op de technische aspecten van het professionele koken met veel informatie, tips en bereidingen.

    Geldig van 31-12-2017
  • Magazine Kerst 2017

    Voor u ligt alweer het laatste HANOS-magazine van 2017. Last but not least. December is voor ons altijd een mooie periode om u te inspireren met en te informeren over ons prachtige en veelzijdige assortiment. Dit magazine staat vol feestelijke recepten, heerlijke koffie- en theespecials, lekkere wijnen in alle prijsklassen en nog veel meer.

    Geldig van 04-12-2017
  • Magazine Patisserie 2017

    Laat u meevoeren in de betoverende wereld van patisserie. Ons culinair team heeft de mooiste desserts en friandises voor u bereid. Patisserie Hidde de Brabander laat bovendien stap voor stap zien hoe u de perfecte makaron én nougat maakt. Ook zijn we te gast bij familie Van Wees die al generaties lang excellente esprits distilleert. Lees dus snel verder!

    Geldig van 06-11-2017
  • Magazine Kaas 2017

    Dit magazine staat in het teken van kaas, kaasmakers én kaasbegeleiders. Van parels uit Nederland en België tot geaffineerde kazen van topkwaliteit. Onze culinair specialisten combineren kaas met gels en maken heerlijke begeleiders voor op het plateau. Uiteraard mag een fijne selectie geaffineerde kazen niet ontbreken. Onze huisaffineur Hennart neemt u mee.

    Geldig van 06-11-2017
  • Magazine Najaar 2017

    De Najaarsuitgave van het HANOS Magazine staat boordevol innovaties, recepten, delicatessen en verse seizoensproducten. Met ons uitgebreide aanbod veranderen uw zomergerechten in een handomdraai in heerlijke herfstcreaties. Denk aan wild, een rijk poeliersaanbod, appels & peren en bijzondere streekbieren. Wat heeft u toch een heerlijk vak!

    Geldig van 11-09-2017
  • Magazine Wijn 2017

    Onze wijninkopers zijn voortdurend op zoek naar veelbelovende noviteiten in Europa én andere wijncontinenten. De resultaten van deze speurtocht vindt u terug in dit magazine. We informeren u over ons uitgebreide assortiment wijnen uit alle delen van de wereld. Van scherp geprijsde huiswijnen tot exclusieve Grandcru’s. Niets dan lof voor de besvrucht van de wijnstok. 

    Geldig van 18-06-2017
  • Magazine Voorjaar 2017

    In dit magazine staan wij stil bij de lente. Een fijn seizoen voor de horeca. De natuur ontluikt en de groene, jonge voorjaars-groenten kunnen geoogst worden. Het is de periode van asperges, de grüner veltliner, frisse vissalades, Pasen, kalfsvlees, limoen en ijs. Ruik de lente, proef het voorjaar. Lees dit magazine en ontdek de culinaire mogelijkheden.

    Geldig van 23-04-2017
  • Magazine Kerst 2016

    Speciaal voor u: een inspiratiemagazine voor kerst met meer dan 80 pagina's vol mooie ingrediënten, feestelijke wijnen en verrassende menusuggesties. De kerst is voor de horeca een heerlijke tijd. Culinaire hoogtijdagen waar vooral uw klanten optimaal van profiteren. Alhoewel; het plezier van de bereidingsfase mag niet onderschat worden. En dat begint hier.

    Geldig van 21-11-2016