Culinaire inspiratie bij HANOS

HANOS is meer dan een internationale horeca groothandel, u vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. Ontdek de actuele thema’s of maak hieronder direct een keuze en lees meer over onze concepten, inspireerde klantverhalen, culinaire inspiratie per thema of onze activiteiten & masterclasses.

HANOS Inspiratiemagazine Winter 2021

Inspiratiemagazine Winter 2021

In dit eerste magazine van 2021 vindt u volop seizoensinspiratie voor zowel uw thuismenu als voor de heropening van uw bedrijf. Zo besteden we ruim aandacht aan mooie lokale producten uit Nederland & België. Ook het FoodXperience team is weer met de lekkerste verse seizoensproducten de keuken ingedoken om u te inspireren met verrassende recepten.

Ook kijken we in dit magazine vooruit naar wat dit jaar ons gaat brengen. Hiervoor kijken we onder andere naar culinaire ontwikkelingen en de laatste trends op gebied van horeca interieur. Verder bekijken we bijzondere wijnen uit de Languedoc-Rousillon en bieden we u inspiratie met veel Valentijnsrecepten.

Lees het magazine

 

Alles voor bezorgen en afhalen

Binnen de huidige maatregelen is het 'thuismenu' een oplossing om omzet te blijven draaien. Vele horecaondernemers tonen hun doorzettingsvermogen en veerkracht door over te gaan op het aanbieden van afhaal- en bezorgmenu's.

Door uw gasten alle benodigdheden aan te bieden, kunnen zij zelf thuis professionele culinaire gerechten op tafel zetten. Op deze manier kunnen uw gasten toch een beetje de ervaring beleven van een diner in uw restaurant.

Alles voor bezorgen en afhalen

HANOS Bezorgen en afhalen
Inspiratie en recepten voor de winter

Warmte van de winter

Ieder culinair seizoen heeft haar eigen beleving. Hoe we een seizoen beleven, wordt mede bepaald door de kenmerkende ingrediënten en passende gerechten. Juiste in de koude winterperiode zoeken we de warmte op, ook zeker in smaak. Een periode waarin u uw gasten de warmte wilt laten proeven, maar ook verrassend wilt zijn. Wat uw gasten proeven, zien, horen en ervaren draagt bij aan de totale beleving.

Bij HANOS helpen we u graag om dat te creëren. Samen met u zoeken we de warmte op.

Laat u inspireren


Stoven | HANOS

Stoven

Stoven is een bereidingswijze die zich bij uitstek leent voor de koudere maanden! Lees alles over het beste vlees, de juiste pannen en inspirerende recepten.

Alles over stoven

Kaasfondue | HANOS

Kaasfondue

Wat ooit eenvoudige eenpansmaaltijd van Zwitserse bergherders was, is inmiddels uitgegroeid tot Zwitserlands bekendste kaasgerecht. Lees alles over kaasfondue!

Meer over kaasfondue

Wild hert | HANOS

Wild & gevogelte

HANOS is toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Het hele jaar door, ook buiten het traditionele wildseizoen, gaat HANOS voor u op jacht naar de beste wildspecialiteiten.

Laat u inspireren

Volg een online workshop of masterclass

Livestreams workshops & masterclasses

Laat u inspireren! Een aantal workshops & masterclasses vinden doorgang via een livestream. Zo kunnen we u op afstand blijven inspireren. Bekijk de geplande livestreams en zet de data alvast in uw agenda.

Bekijk livestreams terug

Livestreams | HANOS

 

CONCEPTEN

FoodXperience

FoodXperience

Hét platform van HANOS voor inspirerende recepten, bijzondere verhalen van bekende chefs, handige tips&tricks en de laatste horeca-evenementen.

Ga naar FoodXperience

Ik kook bewust

IK KOOK BEWUST

Ons concept IK KOOK BEWUST helpt u met het kiezen voor producten die in het seizoen, duurzaam geproduceerd en van dichtbij zijn. 

Ontdek IK KOOK BEWUST

Coffee & Tea Experience

Coffee & Tea Experience

Met ons concept Coffee & Tea Experience bieden we u een totaaloplossing op het gebied van koffie en thee. De smaken, kopjes, koffie- en theekaarten. We regelen alles voor u.

Ga naar Coffee & Tea Experience

INSPIRERENDE KLANTVERHALEN

Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst, laat u inspireren.

Bijvoorbeeld het verhaal van Restraurant Oxalis in Wervershoof.

Lees alle klantverhalen

INSPIRATIE PER THEMA

ban_inp_smaken_seizoen_champignon_1910_747x498.jpg

Het product

Aan de slag met vis, wild of bier? Hier vind u alle inspiratie per productgroep: vers, non-food, food en dranken.

Bekijk productinspiratie

ban_inp_smaken_seizoen_pompoen_1910_747x498.jpg

Smaken van het seizoen

Elk seizoen heeft zijn eigen smaken en ingrediënten voor het creëren van de beste gerechten. Wij inspireren u graag.

Bekijk alle smaken

ban_mag03_bites_werelds_1905_747x498.jpg

Thema's en specials

Op zoek naar inspiratie binnen een relevant culinair thema zoals ‘vegan’ of ‘casual dining’? Wij hebben enkele thema’s uitgelicht.

Bekijk thema's en specials