Culinaire inspiratie bij HANOS

HANOS is meer dan een internationale horecagroothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. Ontdek de actuele thema’s of maak hieronder direct een keuze en lees meer over onze concepten, inspirerende klantverhalen, culinaire inspiratie per thema of onze activiteiten & masterclasses.

Waanzinnige winter

Alles voor een waanzinnige winter Met haar karakteristieke eigenschappen is de winter een hoogstaand gastronomisch seizoen. Het zijn de krachtige ingrediënten en stevige smaken die kenmerkend zijn voor de winter en de karakteristieke bereidingen die passen in dit seizoen. Met de mooiste producten en het vakmanschap van onze specialisten inspireren we u voor een waanzinnige winter.

Laat u inspireren

FoodXperience

FoodXperience

FoodXperience


UITGELICHT

Valentijn

Valentijn

Alles voor een waanzinnige Valentijnsdag! De ultieme dag van de liefde en hét moment voor u als horecaondernemer om iets liefdevols aan uw gasten te bieden. Valentijn is een moment om in feestelijke setting een beetje extra aandacht voor elkaar te hebben en uitgebreid te tafelen.

Laat u inspireren

Winterse dranken

Van een tricky tripel als winterbier, een romige hot buttered rum als warme cocktail, koffie met een verrassende twist tot aan likeuren met de smaken van de winter. Wij hebben deze winter alles in huis om uw gasten te voorzien van een waanzinnig gevarieerde keuze op uw drankenkaart.

Ontdek ons aanbod

Stoven

Winter: tijd om te stoven! Het vraagt een beetje geduld, maar stoven is een bereidingswijze die zich bij uitstek leent voor de koudere maanden. Door vlees zacht en traag te garen wordt het heerlijk mals en krijgen kruiden, specerijen en andere smaakmakers de tijd om een verwarmend gerecht vol smaak te vormen.

Lees meer

Alcoholvrije dranken

Na de feestdagen start Dry January: een maand waarin veel mensen geen alcohol drinken. Dit gaat samen met de algemene trend naar meer vraag naar alcoholvrije en -arme dranken. Als horecaondernemer kunt u inspelen op deze groeiende vraag door alcoholvrije en -arme dranken een plek op uw drankenkaart te geven.

Bekijk selectie


SHOP-IN-SHOP

Met onze shops-in-shop ondersteunen wij u bij het vinden van een passend assortiment rondom een bepaald thema, zoals vegan, culinaire convenience en meer.

Culinaire convenience shop

Met de voorbereide producten van HANOS bent u verzekerd van de beste basis voor uw gerechten. Onze bereide producten komen uit eigen productie en van partners die uitsluitend werken met ingrediënten van topkwaliteit. Het enige wat u nog hoeft te doen is het ingrediënt te regenereren. Met uw creativiteit maakt u er uw gerecht van.

Bekijk convenience shop

Vega(n) shop

Speel in op de groeiende vraag naar plant-based gerechten en zet vegan en/of vegetarische gerechten op uw kaart! Juist deze manier van bereiden geeft u als horecaondernemer de kans om gerechten met een creatieve insteek te serveren. In onze vega(n) shop vindt u alles om uw klanten een verantwoorde plant-based keuze te bieden.

Bekijk het aanbod

Speciaalbier shop

De markt voor speciaalbier is de laatste jaren overspoeld met de meest bijzondere speciaalbieren. Met zoveel verschillende soorten helpen wij u daarom graag op weg om deze zoveel mogelijk te benutten. Ontdek het assortiment per biersoort en lees hoe speciaalbieren het beste met uw gerechten te combineren zijn.

Naar de speciaalbier shop


EVENEMENTEN

Schrijf u in of kijk terug

Werken in de gastronomie vergt vakmanschap en creativiteit, elke dag weer. Wij weten dat als geen ander en maken daarom graag deel uit van uw team. Samen kunnen we op zoek naar de juiste ingrediënten voor uw bedrijf!

Schrijf u in voor komende inspiratiesessies & masterclasses, of kijk online masterclasses en livestreams terug.

Bekijk de evenementen

Livestreams | HANOS

CONCEPTEN

FoodXperience

FoodXperience is hét platform van HANOS voor inspirerende recepten, bijzondere verhalen van bekende chefs, handige tips&tricks en de laatste horeca-evenementen.

Ga naar FoodXperience

IK KOOK BEWUST

Ons concept 'IK KOOK BEWUST' helpt u met het kiezen voor producten uit ons assortiment die altijd aan drie pijler voldoen: in het seizoen, duurzaam geproduceerd en van dichtbij.

Ontdek IK KOOK BEWUST

Coffee & Tea Experience

Met ons concept Coffee & Tea Experience bieden we u een totaaloplossing op het gebied van koffie en thee. De smaken, kopjes, koffie- en theekaarten. We regelen alles voor u.

Ga naar Coffee & Tea Experience


INSPIRERENDE KLANTVERHALEN

HANOS omarmt ondernemerschap. Wij stellen alles in het werk om ondernemers in de horeca en gastvrijheid te inspireren en zo hun business te versterken. Om in een snel veranderende wereld te kunnen overleven, laat staan succes te boeken, moet je durven kiezen. Want alleen met gedurfde keuzes creëer je onderscheid. Daarom hebben we voor u een aantal inspirerende verhalen van klanten en partners op een rijtje gezet. Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst.

Lees alle klantverhalen

HANOS klantverhalen


INSPIRATIE PER THEMA

Smaken van het seizoen

Elk seizoen heeft zijn eigen smaken en ingrediënten voor het creëren van de beste gerechten. Wij inspireren u graag.

Bekijk alle smaken

Het product

Aan de slag met vis, wild of bier? Hier vind u alle inspiratie per productgroep: vers, non-food, food en dranken.

Bekijk productinspiratie

Thema's en specials

Op zoek naar inspiratie binnen een relevant culinair thema zoals ‘vegan’ of ‘casual dining’? Wij hebben enkele thema’s uitgelicht.

Bekijk thema's en specials