Versvishandel Jan van As

Versvishandel Jan van As

Seizoen, inspiratie en innovatie

Het familiebedrijf Jan van As zorgt voor het lekkerste en meest verse assortiment vis, schaal- en schelpdieren. Het bedrijf is opgericht in 1949 op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam, waar de eerste marktkraam stond. De eerste horecaleveranties werden met de bakfiets gedaan. Inmiddels is Versvishandel Jan van As gevestigd op het Food Center in Amsterdam, één van de grotere leveranciers van verse vis. Het is een uiterst modern bedrijf met een ambachtelijke stijl van werken. Innovatief en vooruitstrevend, maar ook nuchter en met respect voor traditionele waarden. De bedrijfsvoering is gericht op de hoogst mogelijke gecertificeerde kwaliteitsnormen en milieueisen.

Versvishandel Jan van As streeft naar continue verbreding van zijn assortiment vis, schelp- en schaaldieren. Een deskundig team van inkopers koopt rechtstreeks van visboten, nationale en internationale visafslagen. Zo garanderen zij topkwaliteit vis tegen scherpe prijzen. Versvishandel Jan van As wil bovendien voorloper zijn in het verhandelen van vissoorten die op een ecologisch verantwoorde wijze zijn gevangen en/of gekweekt. Voor de horeca is betrouwbare levering van de vis uiteraard essentieel. Daarom wordt veel aandacht besteed aan een professionele logistiek en goede communicatie met de afnemers.

Lees meer over Jan van As

 

Vis&Seizoen | Versvishandel Jan van As

Initiatief om de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel te verduurzamen.

Het fileren van de vis wordt gedaan door ervaren professionals bij HANOS in zijn goothandels en bij versvishandel Jan van As

Bijeenkomsten waarin kennis, marktinformatie en inspiratie met relaties wordt gedeeld.

Vis&Innovatie | Versvishandel Jan van As

Specifieke producten voor de Foodservice onder de naam Vis&Innovatie.

Viskalender | Versvishandel Jan van As

Bekijk welke vissoorten in welke maanden worden gevangen.

Makreel

Elke maand een nieuw product uit ons assortiment in de spotlight.

Nieuws | Versvishandel Jan van As

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.


Wilt u ook toegang krijgen tot de producten en concepten van onze partners, maar bent u nog geen klant van HANOS? Met slechts uw KVK-nummer en 5 minuten van uw tijd registreert u zich eenvoudig als klant en krijgt u toegang tot meer dan 120.000 artikelen en 20 HANOS-vestigingen.

Klant worden