In deze categorie vindt u alles voor moderne kooktechnieken, ook wel moleculair koken: het toepassen van wetenschap op de bereidingswijze in de keuken. Met het merk Texturas kunnen diverse moderne kooktechnieken toegepast worden zoals sferificatión, geleren en emulgeren. Een andere grote speler op de markt van het moleculair koken, is het Spaanse Sosa. Alle producten zijn van natuurlijke herkomst. Bezoek ook uw HANOS groothandel voor een deskundig advies over de mogelijkheden van de moderne kooktechnieken.

125 producten gevonden
Cold procrema 100

Cold procrema 100

Sosa25236442

Air bag flour

Air bag flour

Sosa25236817

19,95

per pot 600 gram

Yuzu paste

Yuzu paste

Sosa25237558

Malto surprises

Malto surprises

Texturas25200613

Pastry emulsifier

Pastry emulsifier

Sosa25236460

Spicemix del mondo peru

Spicemix del mondo peru

Verstegen22201430

Crumiel Surprises

Crumiel Surprises

Texturas25200622

33,15

per pot 400 gram

Transglutaminase

Transglutaminase

Ajinomoto25239716

Mais gevriesdroogd

Mais gevriesdroogd

Lyo sabores25200784

Pro espuma fred

Pro espuma fred

Sosa25236488

17,10

per pot 700 gram

Agar gelificacion

Agar gelificacion

Texturas25200015

Xantana espesantes

Xantana espesantes

Texturas25200113

Yopol surprises

Yopol surprises

Texturas25200668

Crutomat surprises

Crutomat surprises

Texturas25200659

Iota gelificacion

Iota gelificacion

Texturas25200088

Instantgel

Instantgel

Sosa25236415

Pro espuma calent

Pro espuma calent

Sosa25236951

Antioxidant gel

Antioxidant gel

Sosa25237012

Algin sferificacion

Algin sferificacion

Texturas25200033

Calcic sferificacion

Calcic sferificacion

Texturas25200024

Sucro emulsificacion

Sucro emulsificacion

Texturas25200131

Aardappelmeel air bag
16,70

per pot 650 gram