Lomo embuchado 1/2 tello

Merk
Hanos
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
31103120

Productomschrijving

Lomo wordt bereid van de varkenslende waarvan het buitenste vet is weggesneden. Het vlees wordt in een pekelbad met onder andere peper, paprika, oregano, citroen en olijfolie gemarineerd. Voor het droogproces, dat minimaal drie maanden in beslag neemt, wordt de buitenzijde met gerookte paprika ingewreven. Het vlees van de lomo krijgt na het drogen een herkenbare roodbruine kleur. Lomo is zacht en delicaat van smaak en heeft een fijne geur. Ook lomo is een smakelijk onderdeel van een tapas- of charcuterieplateau

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 0 ºC
Maximale bewaartemperatuur 4 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Varkenslende, zout, paprika, oregano, dextrose, antioxidant (E-316), bewaarmiddelen (E-252, E-250), uitwendige behandeling (E-235°)

Per 100 gram

Energie (kJ) 940
Energie (Kcal) 224
Eiwitten (gram) 36
Koolhydraten (gram) 0,8
- waarvan suiker (gram) 0,8
Vet (gram) 8,5
- waarvan verzadigd (gram) 3,4
Zout (gram) 3,8

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Met
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten