Laat de smaak van de lente tot leven komen in het prille voorjaar met de mooiste, lekkerste en meest verfijnde versproducten. Van heerlijke asperges en verse kruiden tot delicaat lamsvlees. Breng de lente op het bord! Verwen uw gasten met de lekkerste voorjaarswijnen en geniet van het buitenleven dat weer tot bloei komt. Samen luiden we het voorjaar in met ‘Lekker Lente’ bij HANOS, waar een wereld van aandacht en vakmanschap samenkomen voor een frisse start van het nieuwe seizoen!

Wat kunt u verwachten

  • Volop inspiratie voor het voorjaarsseizoen
  • Neem tussen 12.00 en 15.00 uur plaats aan de Chef’s Table verzorgd door culinair adviseur Jac-Benny Cok
  • Scherpe aanbiedingen op de non-food afdeling
  • Dessertproeverij op onze afdeling patisserie
  • Geniet van de bereidingen van vlees in het seizoen op de Big Green Egg door de slagers van Van Der Zee

Vers in het seizoen

Het voorjaar heeft zó veel te bieden op het gebied van verse ingrediënten. De lekkerste asperges, frisse groenten, groene kruiden en natuurlijk lamsvlees, maar er is nog zo veel meer. Breng vooral een bezoek aan uw HANOS vestiging en laat u inspireren en adviseren door onze versspecialisten.

Wijn & Combineer

In ons magazine smelten we wijnen samen met de gerechten. We richten onze smaakpapillen dit keer op het wijnland Nieuw-Zeeland, maar tijdens ons voorjaarsevent proeft u nog veel meer van ons uitgebreide assortiment voor het voorjaar!

FoodXperience & non-food

Onze FoodXperience Chef’s hebben diverse gerechten gemaakt geïnspireerd op het voorjaar. Proef tijdens ons voorjaarsevent diverse prachtige producten uit het voorjaar en laat u inspireren op het zeer uitgebreide non-food assortiment.

Chef's choice

Bij ons voorjaarsevent maken we een selectie van producten waarmee u dit voorjaar kunt verrassen. De mooiste en beste ingrediënten van onze chef voor chefs maken het échte verschil.

Royaal roze

Dit voorjaar kleuren we bij HANOS alles Royaal Roze. We vieren de lente door roze tinten in een verrassend nieuw licht te plaatsen, variërend van leuke bites en gerechten tot onweerstaanbare desserts. Maak kennis met het assortiment van roze producten en laat u inspireren door de vele toepassingsmogelijkheden.

Culinaire inspiratie

Met de technieken en tips van onze chefs inspireren zij u voor een ‘lekkere lente’. Maak onder andere kennis met ons assortiment honing én producten met honing in de hoofdrol. Onze Chef’s bieden u alle adviezen over het mooiste lamsvlees. Ontdek ook het assortiment van producten waarmee u ‘luchtige structuren’ in gerechten creëert.

Datum en locatie

30-03-2024 10:00 - 17:00 HANOS-ISPC Breda