Bar Kitchen - Asian

New Bar Kitchen

Asian Inspired

Aziatische ingrediënten lenen zich uitstekend voor kleine gerechtjes boordevol smaak. Aziatische gerechten zijn populairder dan ooit. Speel daar dan ook zeker op in! Laat u verrassen door bijvoorbeeld het Koreaanse galbi gui of een heerlijke ramen noedelsoep. En een dessert met mochi mag natuurlijk ook niet ontbreken!


Ontdek hieronder de recepten

Okonomiyaki bubble wafel

Deze Japanse vispannenkoek serveren wij nu in de vorm van een bubble wafel gemaakt met het Bubble wafelijzer, maar uiteraard wel met dezelfde ingrediënten als in het originele recept.

Bekijk het recept

Galbi Gui

Koreaanse barbecue shortribs. Dit is echt één van onze favorieten uit de Koreaanse keuken. Pittig gemarineerde shortribs en heerlijk krokant geroosterd. Een perfect serve!

Bekijk het recept

Asian sateh & kool

Lekkere krokante combinatie van satévlees en witte spitskool.

Bekijk het recept

Kara-age & tonkatsu

Kara-age is een Japanse kooktechniek waarbij verschillende soorten voedsel - meestal kip, maar ook ander vlees en vis - in olie worden gefrituurd.

Bekijk het recept

Age gyoza

Age betekent ‘gefrituurd’ in het Japans. Deze gyoza bakken wij in een tempurabeslag.

Bekijk het recept

Crispy pork, spicy ananas, pindasaus & kokos

Crispy pork met spicy ananas, bereid met eigengemaakte pindasaus met limoen.

Bekijk het recept

Mochi mochi met een bonsai boompje van framboos

Japans ijsje in jasje van kleefrijst.

Bekijk het recept

Asian fiesta fries

Frivool aardappelgarnituur met Japanse topping!

Bekijk het recept

Spicy egg

Krokant, zachtgekookt eitje in pittige paneer.

Bekijk het recept

Luchtige miso, aardappel en ei

Zalvige aardappel-misocrème met een gepocheerd ei en kaviaar van soja.

Bekijk het recept

Pie tee met gamba en bloemkool

Appetizer uit de Maleisische keuken. Makkelijk te bakken met een pie tee tang!

Bekijk het recept

Tataki donburi

Rijstgerecht met geschroeide zalm.

Bekijk het recept

Smokey octopus

Vol barbecueflavor!

Bekijk het recept

Saké, aperol, perzik & jasmijn

Verfrissend aperitief op basis van mousserende saké en Aperol.

Bekijk het recept

Verder lezen:

Izakaya

Izakaya

Izakaya zijn de eenvoudige Japanse eethuisjes waar na een dag werken even stoom afgeblazen kan worden met een drankje, kleine hapjes, snacks en meer. Vergelijk het met het bezoek van een Spanjaard aan een tapasbar of met de Hollandse vrijmibo met bier en bitterballen. Alleen dan wel op z’n Japans, van lichte hapjes tot en met gerechten die vullen. Treed met Tim Anderson in de wereld van de Izakaya en maak de meest populaire en iconische gerechten zelf. Van allerlei kleine hapjes als diverse yakitori, gemarineerde inktvisjes, schaaltjes edamame, pickled komkommer met knoflook en sesamolie, of juist iets uitgebreider.

Bekijk het boek

Ontdek meer 'New Bar Kitchen' geïnspireerde thema's:

Latin American

De keukens van Midden- en Zuid-Amerika gaan een ware opmars tegemoet. Kenners noemen het dan ook wel de ‘nieuwe’ tapas. En we kunnen hen niet ongelijk geven! De gerechten zijn namelijk perfect om te sharen. U maakt gegarandeerd indruk met bijvoorbeeld de tamales, gestoomd in maisbladeren. Of wat dacht u van de Peruaanse ‘sangria’, Chicha Morada?

Bekijk recepten

Middle Eastern

Bijzonder smakelijke gerechten die van generatie op generatie worden doorgegeven in het Midden-Oosten, we hebben het natuurlijk over ‘Mezze’. Een sfeervolle tafel bomvol diverse koude én warme appetizers, geweldig om in een goed gezelschap te ‘sharen’. Met uitsluitend de beste verse en authentieke ingrediënten maakt u er een Midden-Oosters feest van.

Bekijk recepten

Meer inspiratie:

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar